Natuurlijk en gezond

Sweet Sensation

Op natuurlijke wijze gezond blijven

Eet meer fruit. Iedereen weet dat fruit gezond is. De Sweet Sensation bevat alles wat vers fruit zo lekker en gezond maakt. Ze is heerlijk verfrissend, hoeft niet te worden geschild en is lekker zoet! Je kinderen zijn gek op Sweet Sensation. Geen snoeprepen, chips en koekjes meer mee naar school. Gewoon een peer in hun tas, voor een simpel en gezond tussendoortje.

Vol energie

Naast vitaminen bevat de peer nog meer natuurlijke en gezonde bestanddelen. De Sweet Sensation zit boordevol vezels, genoeg om te voorzien in een vijfde van uw dagelijkse behoefte. Ze bevat meer pectine dan een appel, en dat kan helpen jouw LDL-cholesterolpeil te verlagen. De Sweet Sensation is ook rijk aan vitamine B2, C, E, koper en kalium. Een natuurlijke multivitaminepil, een krachtige antioxidant en een bron van sporenelementen. Deze peer geeft je de power om dóór te gaan!

Babyvriendelijk

Baby's zijn gek op peren en peren zijn gemaakt voor baby's. Peren zijn hypo-allergeen. De kans op allergische reacties is daarom minimaal. De Sweet Sensation combineert al deze natuurlijke voordelen en bevordert de natuurlijke, gezonde groei van jouw baby.